• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Підсумки роботи фонду «Процвітання» за 3 роки

    Опубликовано: 2020-10-20 15:41:32

    Як TPBS Production допомагає Чугуївському району і які плани на 2021.

    Для всебічного розвитку бізнесу питання корпоративної соціальної відповідальності повинно стояти нарівні з іншими напрямками. І якщо компанія виробляє якісну продукцію світового рівня, то і підхід до вирішення соціальних питань повинен бути ґрунтовний.

    Компанія-виробник трубопроводів для атомної і теплової генерації TPBS Production - один з кращих роботодавців в регіоні, який дотримується стандартів охорони праці. Вона забезпечує максимально комфортні умови роботи для своїх співробітників і надає різну соціальну допомогу за офіційним трудовим договором. Такий самий підхід, що притаманний корпоративній культурі компанії, акціонери застосовують і в наданні допомоги жителям регіону Чугуївського району, де розташований завод. Основним фокусом соціальних проектів та ініціатив є поліпшення якості життя людей. За весь період діяльності компанія сплатила 108,7 млн ​​грн до державного та місцевого бюджетів (близько 30 млн грн щорічно).

    Для того, щоб всі дії компанії були ефективними, а фінансова допомога максимально прозорою, нова керуюча команда в 2017 році створила благодійний фонд "Процвітання". Основні напрямки діяльності фонду: охорона здоров'я, освіта, допомога малозабезпеченим верствам населення і благоустрій територій. Всі дії зосереджені в регіоні, де проживають працівники заводу, вчаться їхні діти, лікуються члени сім'ї. Це цільова допомога Малиновській громаді і громаді Чугуївського району, де діє виробництво.

    За 3 роки діяльності фонду було реалізовано низку проектів на суму понад 2 млн грн. 85-90% бюджету формується за рахунок щорічних внесків TPBS Production. Ефективність і успіх дій фонду можливий тільки за підтримки всіх акціонерів і топ-менеджерів компанії. Вони за особистою ініціативою реалізовують ряд спільних емоційних проектів для жителів Чугуївського району. Це поїздки на екскурсії за кордон для найкращих учнів, які ніколи не були за межами країни. Щорічно фонд дарує сертифікати на додаткову щомісячну іменну стипендію найкращим за успішністю студентам Чугуївського професійного аграрного ліцею за професією електрозварник. Традиційні свята в смт Малинівка на День захисту дітей, Святого Миколая та інші концерти із залученням різних артистів цінуються жителями не менше, ніж матеріальна допомога лікарням та училищам.

    Вперше фонд залучив до спільного проекту Малинівський склозавод для спільної закупівлі автоматичного гематологічного аналізатора для Чугуївської центральної лікарні (вартість якого становить 140 000 грн), і вони дали 15% від вартості. Будь-який внесок - цінний.
    Пандемія 2020 року внесла свої корективи в планування ініціатив. Пріоритети змінилися, і на перше місце стала допомога центральній районній лікарні Чугуєва і населенню (сім'ям, які тимчасово припинили працювати з причини здоров'я або звільнення і не мали коштів для існування). Завод TPBS Production при цьому зберіг всі робочі місця з рівнем зарплат завдяки налагодженим довгостроковим контрактам із зарубіжними партнерами. І по сьогодні залишається надійним роботодавцем.

    Фонд також надав фінансову допомогу в розмірі 100 000 грн лікарні, додатково купив засоби захисту (халати, рукавички, маски для лікарів), препарати та обладнання (автоматичний гематологічний аналізатор крові BC-30s, аквадистилятор електричний «MICROmed» DE-5, безконтактні градусники, пульсоксиметри, реактиви для тестів COVID-19).

    “Ми не прагнемо вирішити проблеми всієї країни, але точно маємо на меті створити сприятливі умови життя в регіоні, де живуть наші співробітники і знаходиться виробництво. Такий підхід - найбільш ефективний, а не просто репутаційний. Ми чітко розуміємо проблему, як її можемо вирішити і в які терміни ", - ділиться своїм баченням Анатолій Хаєцький, Директор з корпоративного управління TPBS.

    "Для нашого регіону безумовно цінна фінансова підтримка з боку виробничих компаній. Держбюджети не в змозі забезпечити раптові витрати на ситуацію, що виникла з пандемією. Але крім цієї історії, є також нематеріальна підтримка, яку нам надають у вигляді допомоги в комунікаціях і вирішенні інших людських питань", - зазначає Семерьянов Микола Іванович, Малиновський селищний голова Чугуївського району.

    План №1 на 2021 рік для TPBS - пережити пандемію. План №2 - ще сильніше зміцнити бізнес, щоб фонд і заплановані КСВ-проекти продовжили свій внесок у поліпшення якості життя населення. Бюджет на майбутній рік перерозподілено з причини зростання COVID-19. Основний фокус зараз сконцентрований на наданні допомоги лікарням і жителям Малиновського та Чугуївського району, а заходи поки скасовані.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.