• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Отримати робочу американську візу стане складніше: у США змінили правила

    Опубликовано: 2020-10-08 09:15:36

    У США з метою захисту американських робітників прийняли рішення про посилення умов для видачі неімміграційних робочих віз H-1B, призначених для висококваліфікованих робітників. Про це сказано у повідомленні на сайті Міністерства внутрішньої безпеки США, передає УНН.

    "Ми вступили в епоху, коли економічна безпека є невід'ємною частиною національної безпеки. Простіше кажучи, економічна безпека - це безпека країни. У відповідь ми повинні зробити все, що у наших силах, у рамках закону, щоб на першому місці стояв американський робітник", - заявив в.о. глави Міністерства внутрішньої безпеки Чад Вольф.

    Нові правила, зокрема, передбачають:

    ▪️ звузити число "спеціальних професій" для іноземних робітників;

    ▪️ вимагати від компаній робити "реальні" пропозиції "справжнім співробітникам", закриваючи лазівки і запобігаючи переміщенню американського робітника;

    ▪️ проведення інспекцій міністерства на робочих місцях і моніторингу з дотримання вимог.

    Вказується, що нові правила вступлять у силу через 60 днів після їх публікації у Федеральному реєстрі.

    Як повідомляв УНН, напередодні ЗМІ повідомили, що Державний департамент США скасував візу колишньому українському дипломату Андрію Теліженку, який працював із республіканцями з метою "поширення теорій змови щодо сім'ї Байденів".

    Також нагадаємо, президент США Дональд Трамп у квітні цього року підписав указ про тимчасове припинення імміграції в США.

    "Це гарантує, що безробітні американці з усіх верств суспільства будуть першими у черзі на вакансії у міру того, як наша економіка буде зростати", — йдеться в заяві президента.

    Пізніше у WP повідомили, що підписаний Трампом указ про часткову заборону імміграції не буде тимчасовим, а матиме постійне втілення.

    Саша Картер

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.