• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Юрій Єхануров доручив Богдану Буці розглянути можливість зняття секретності з уранового виробництва

    Опубликовано: 2006-03-21 11:18:00

    Прем'єр-міністр України доручив Міністру Кабінету Міністрів Богдану Буці розглянути можливість зняття секретності з інформації про уранове виробництво. Таке доручення він дав після наради зі створення ядерно-паливного циклу в Україні, яку провів 20 березня в Дніпродзержинську на Державному науково-виробничому підприємстві "Цирконій".

     Керівник Уряду Юрій Єхануров, який очолює виборчий список блоку "Наша Україна", під час робочої поїздки по Дніпропетровській області, 20 березня, повідомив журналістам, що вже написав розпорядження про свою відпустку, в яку він іде для участі у виборчій кампанії з вівторка, 21 березня, до 23 березня включно з тим, щоб 24 березня повернутися до виконання обов'язків Прем'єр-міністра. "Це один день (24 березня), нічого страшного. Є поточні питання, які потрібно вирішувати", - зауважив Юрій Єхануров.

    Зі слів прес-секретаря Глави Уряду Валентина Мондриївського, у вівторок Юрій Єхануров перебуватиме у Дніпропетровську, де проведе зустріч зі студентами Дніпропетровського національного університету й Державної металургійної академії.

    Цього ж дня він планує дати прес-конференцію й виступити в прямому ефірі на місцевому телебаченні.

    Увечері у вівторок Прем’єр-міністр повернеться до Києва для участі в передачі "Іду на ви" на телеканалі "1+1" о 22:30.

    Середу, 22 березня, Юрій Єхануров планує провести в Запоріжжі, четвер, 23 березня, проведе в Києві й відвідає Чернігів.

     Інф. Урядовий портал

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.