• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Apple хоче навчити Siri нової мови: шукає знавця української

    Опубликовано: 2020-09-22 18:00:17

    Американська компанія Apple в понеділок розмістила на своєму сайті вакансію аналітика анотацій (Annotation Analyst) зі знанням української мови для команди голосового помічника Siri. Виходячи з вимог до кандидата і опису вакансії, Apple, ймовірно, хоче доповнити знання Siri українською мовою, передає УНН.

    “Як аннотаціонний аналітик, ви будете слухати і розшифровувати аудіофайли, а також оцінювати реакцію Siri і використання нею мови клієнтів, які погодилися на участь у програмі оцінювання. Ви будете використовувати свої мовні і культурні знання, а також аналітичні навички, щоб оцінювати відповіді на відповідність рекомендаціям... Ми шукаємо кандидатів, які вільно володіють українською мовою”, - йдеться в описі вакансії на сайті компанії.

    Серед зазначених вимог до кандидатів значаться такі,як “Вільне володіння українською мовою з відмінним розумінням, граматикою і навичками вичитки”, а так само “Відмінні навички активного слухання щодо здатності розуміти словесні нюанси українського діалекту, у тому числі відмінності в різних українських областях і територіях” .

    Як повідомляв УНН, раніше в цьому році найбільший в світі музичний стрімінговій сервіс Spotify офіційно почав свою роботу в Україні.

    Саша Картер

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.