• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Юрій Єхануров доручив Мінпромполітики, ФДМУ та Мінекономіки до 5 квітня розглянути пропозиції щодо майбутнього КГЗКОРу

    Опубликовано: 2006-03-20 15:14:00

    Прем’єр-міністр України Юрій Єхануров доручив Міністерству промислової політики, Фонду державного майна України та Міністерству економіки до 5 квітня розглянути пропозиції щодо майбутнього Криворізького гірничо-збагачувального комбінату окислених руд (КГЗКОР). Про це керівник Уряду повідомив у Долинську після завершення наради щодо майбутнього КГЗКОР.

    Прем’єр-міністр зазначив, що на сьогодні існує два варіанти вирішення питання. Перший передбачає продаж державної частки на аукціоні, після чого переможець домовлятиметься самостійно з представниками Словаччини та Румунії, які брали участь у будівництві КГЗКОРу. Другий варіант, за словами глави Уряду, полягає у пропозиції російської групи «Металоінвест» створити спільне підприємство і вирішити проблемні питання зі Словаччиною та Румунією в рамках цього СП.

    Юрій Єхануров також зазначив, що на сьогодні є висока зацікавленість інвесторів у розбудові КГЗКОРу. При цьому, за словами Прем’єр-міністра, для запуску першої черги підприємства вже в середині наступного року потрібні інвестиції на загальну суму 400 мільйонів доларів. Ю.Єхануров також підкреслив, що держава не планує вкладати кошти в добудову комбінату.

     Инф. Урядовий портал

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.