• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Одещині відкрили рух по відремонтованим смугам Хаджибейського мосту

    Опубликовано: 2020-08-31 15:09:54

    Рух по відремонтованим смугам Хаджибейського мосту відкрили з випередженням графіка. Про це розповів керівник Одеської ОДА Максим Куций.

    «Вдячний будівельникам за швидкий темп! Після свят вони перейдуть до ремонту лівої частини мосту. Наразі там вже розпочали роботи з розширення проїзду. Раніше міст через Хаджибейський лиман був довгобудом, на якому давно поставили хрест. Перші роботи розпочали ще наприкінці 2000-х, але майже одразу заморозили й довгі роки тут не було жодного будівельника.

    Роботи відновили лише у 2019 році, а активна фаза капітального ремонту розпочалася у 2020, коли об'єкт потрапив до переліку президентської програми “Велике будівництво”», — зазначив Максим Куций.

    На правій стороні мосту влаштоване асфальтобетонне покриття у нижньому та верхньому шарі. Капітальний ремонт передбачає розширення проїжджої частини мосту. До початку ремонту тут були відкриті три смуги, під час ремонтних робіт – рух звузився до двох смуг. Це створювало значні ускладнення для відпочивальників, адже дорога М-05 звужувалася на мості. Зараз для проїзду відкриті 5 смуги руху – три відремонтовані, і дві – які планується почати ремонтувати після свят, присвячених Дню Незалежності.

    Повністю завершити ремонт мосту заплановано навесні 2021 року.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.