• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Трамп офіційно став кандидатом у президенти США від республіканців

    Опубликовано: 2020-08-28 18:00:31

    Звертаючись до натовпу прихильників на південній галявині Білого дому, президент США Дональд Трамп в четвер увечері прийняв номінацію від Республіканської партії в кандидати в президенти, заявивши своїм прихильникам, що всі його досягнення "зараз перебувають під загрозою" через небезпеку, що насувається з боку колишнього віце-президента Джозефа Байдена. Про це УНН повідомляє з посиланням на New York Times.

    "Все, чого ми досягли, тепер перебуває під загрозою", - сказав він. "Ці вибори вирішать, чи будемо ми захищати американський спосіб життя, чи дозволимо радикальному руху повністю демонтувати і знищити його", - додав Трамп.

    "Джо Байден не рятівник душі Америки. Він руйнівник робочих місць Америки, і, якщо йому випаде шанс, він зруйнує велич Америки", - вів далі Трамп.

    В цілому ж Трамп почав свій, як зазначає видання, довгий виступ з подяки "чудовим людям, які тільки що пережили гнів урагану Лаура". Виступ Трампа закінчився салютом незадовго до півночі біля пам'ятника Вашингтону.

    Нагадаємо, раніше Байден погодився йти у президенти США від демократів.

    Юлія Шрамко

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.