• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Садочок мрії: як обрати меблі для дошкільних навчальних закладів

    Опубликовано: 2020-08-26 17:03:15

    Меблі для дитячого садка — дуже важлива частина обладнання закладу дошкільної освіти. Вони повинні бути багатофункціональними та, водночас, компактними, якісними та міцними — і, разом з тим, яскравими та привабливими для дітей. А ще важливо, щоб вони були безпечними та враховувати анатомічні особливості дітей: саме в дошкільному віці активно розвивається опорно-рухова система дитини та починає формуватися правильна постава.

    Сучасні меблі для ДНЗ купити можна навіть онлайн — просто перейдіть за посиланням. Але на які критерії слід звернути увагу при виборі?

    Які купити меблі для дитячих садочків

    У закладі дошкільної освіти дитина проводить увесь день: вона не лише навчається та грається, як у школі, а й харчується тричі на день, спить, змінює багато видів діяльності. Щоб організувати простір дитсадка таким чином, щоб дитині було комфортно, затишно й безпечно, необхідні якісні меблі для дитячих садочків. Їх умовно можна поділити на такі категорії:

    • Столи та стільці.
    • Ліжка.
    • Ігрові зони та стінки.
    • Меблі для роздягальні.

    Які купити столи для дитсадка

    Для дитсадка знадобляться різні види дитячих столів: від одномісних регульованих по висоті (по типу парт НУШ) до довгих столів для занять творчістю та для їдальні. Але форма та колір опціональні. Головні критерії, на які потрібно звертати увагу при виборі, однакові:

    • Якість, підтверджена сертифікатами виробника.
    • Екологічність і безпечність для дітей усіх матеріалів, використаних при виготовленні (деревини, лаку, фарби). Також важливо, щоб поверхня була стійка до пошкоджень, не стиралась і не вигорала та не боялася впливу вологи та миючих засобів.
    • Безпечність і міцність конструкції: без гострих кутів, виступаючої фурнітури, з заглушками на краях металевого корпусу.
    • Зручний дитячий дизайн і приємні натуральні чи пастельні кольори.

    Які купити стільці для дитсадка

    При виборі стільчиків орієнтуйтеся на той же перелік особливих характеристик, що й при виборі столів. Тим більше, що досить часто стільчики та столики для дитсадка продаються вже готовими комплектами. Тож, як правило, проблем із тим щоб підібрати стільчик, не виникає.

    Але додатково потрібно звернути увагу на різноманітність стільців: навіть у межах однієї вікової групи діти можуть дуже відрізнятися за зростом і комплекцією. Тому подбайте про доступність різних видів стільців, табуреток, пуфиків тощо, а для облаштування робочих місць краще замовляйте регульовані по висоті меблі для дитсадка.

    Які купити ліжка для дитсадка

    Купити дитячі ліжка непросто навіть у кімнату для однієї дитини — такий великий вибір зараз представлено на ринку меблів. Що вже й казати про вибір ліжечок для дитсадка, де окрім зручності, якості та дизайну самого ліжечка потрібно враховувати ще й розміри та форму кімнати для сну, кількість дітей у групі та загальний дизайн приміщення садочка. Щоб задовольнити всі ці потреби, виробники пропонують різні конструкції дитячих ліжок:

    1. Одномісні ліжка — можуть бути звичайної конструкції (прямокутна форма, заокруглені бильця) або з додатковим декором у вигляді тваринок, казкових героїв, аплікацій тощо. Досить поширеною в умовах обмеженого простору є мобільна конструкція одномісних ліжечок: просто корпус із легких матеріалів. Їх розставляють у приміщенні лише на час сну, а весь інший час зберігають, поставивши одне на одне біля стіни — в той час, як кімната може використовуватися для ігор, занять тощо.
    2. Двомісні подвійні ліжка — виглядають як велике двоспальне ліжко, розділене посередині перегородкою. Допомагають зекономити простір там, де немає змоги поставити велику кількість звичайних одномісних ліжок.
    3. Двомісні двоярусні ліжка — дозволяють дуже компактно розмістити велику кількість дітей, адже потребують удвічі менше простору, ніж одномісні. Але для найменших вихованців дитсадка такі меблі не годяться: не всі діти зможуть самостійно забратися на другий ярус або злізти з нього за потреби.

    Де замовити меблі для дитячих садочків

    Дитячі меблі для ДНЗ та шкіл часто можна зустріти в асортименті товарів меблевих фабрик та у меблевих магазинах. Вони пропонують досить широкий вибір меблів на будь-який смак і бюджет, але часто цей вибір є досить ризикованим. Не кожен виробник звичайних «домашніх» меблів може спроєктувати дитяче робоче місце з урахуванням вікових анатомічних особливостей, норм і правил Держстандарту й інших важливих нюансів.

    Тому краще перестрахуватися й купити меблі для дитсадка у спеціалізованого постачальника саме навчального обладнання. Меблі, які представлені в таких інтернет-магазинах, розроблені з урахуванням усіх актуальних вимог, а дозвіл на їх використання в закладах освіти підтверджено відповідними сертифікатами. Окрім того, співпрацювати з такими постачальниками набагато зручніше: адже вони пропонують не лише меблі, а й все для дитячого садочка: дидактику, інтерактивне й комп’ютерне обладнання, товари для STEM-освіти тощо. Таке комплексне рішення завжди економить і час, і кошти. А на додачу ви отримаєте ще й безкоштовний клієнтський супровід (доставка, установка й налаштування обладнання, методична підтримка, допомога у проведенні держзакупівель). Тож обирайте мудро, адже якість і безпечність меблів та навчальних засобів для наймолодших вихованців — понад усе. Телефонуйте (044) 353-33-77, якщо знадобиться допомога, ми підберемо оптимальний варіант обладнання для кожного садочка.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.