• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна очікує на візит спецпредставника ЄС з прав людини

    Опубликовано: 2020-06-19 16:30:55

    Спеціальний представник ЄС з прав людини Еймон Гілмор повинен незабаром відвідати Україну, зокрема здійснити поїздку на адмінмежу з Кримом. Про це під час сьогоднішньої онлайн-дискусії заявила перша заступник міністра закордонних справ України Еміне Джапарова, передає кореспондент УНН.

    "Ми з нетерпінням чекаємо візиту спеціального представника ЄС з прав людини Еймона Гілмора (Eamon Gilmore) в Україну. Ми раді супроводжувати його до адміністративної межі з Кримом і інформувати його про реальну ситуацію в Криму", - сказала Джапарова.

    Вона нагадала про існування "прихованої правди, якої Росія боїться - правди, яку вони намагаються відбілити про свої злочини" на півострові.

    Як повідомляв УНН, МЗС України та Азербайджану домовилися про підготовку візиту президента Азербайджанської Республіки Ільхама Алієва в Україну.

    Саша Картер

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.