• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Цього року в столиці планують замінити понад 100 км тепломереж - Кличко

    Опубликовано: 2020-06-15 18:00:52

    Цього року в Києві планують замінити понад 100 км тепломереж. На оновлення мереж місто спрямувало майже 450 млн грн. Про це під час брифінгу повідомив мер Києва Віталій Кличко, передає кореспондент УНН.

    "80% тепломереж столиці відпрацювали свій термін експлуатації і перебувають у втомленому стані. Саме для того, щоб зберегти систему теплопостачання, подолати її аварійність та забезпечити киян більш якісними послугами, ми у 2018 році не продовжили угоду з "Київенерго". І повернули теплоенергетичний комплекс під управління громади міста", – сказав Кличко.

    Він зауважив, що у 2019-му році в столиці замінили майже 130 км трубопроводів, тож у минулому опалювальному сезоні аварійність на мережах зменшилася на 10%.

    "Цього року тепловики планують замінити понад 100 км труб. На це місто спрямувало майже 450 млн грн. Роботи з реконструкції мереж тривають в усіх районах Києва. У першу чергу оновлюють найбільш аварійні ділянки. Реконструкцію виконують тільки за сучасними технологіями. Ми робимо все, щоб у столиці працювала якісна система теплопостачання – без аварій та втрат тепла", – додав мер Києва.

    Зокрема, масштабні роботи планують на Виноградарі та Троєщині, на Нивках, Теремках, Борщагівці та в центральній частині міста.

    Нагадаємо, що експерт розповів про стан київських тепломереж.

    Наталія Рябцева

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.