• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Уряд посилює боротьбу з несвоєчасною виплатою зарплат

    Опубликовано: 2006-03-14 12:50:00

    Кабінет Міністрів посилить адміністративну та кримінальну відповідальність за несвоєчасну виплату заробітної платні. Відповідний проект Закону України „Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо своєчасної виплати заробітної плати” був схвалений на Урядовому комітеті під головуванням Віце-прем’єр-міністра України В’ячеслава Кириленка.

    Як повідомив  В’ячеслав Кириленко, відповідно до проекту Закону пропонується посилити адміністративну відповідальність за невиконання вимог  державного нагляду за додержанням законодавства про працю щодо усунення порушень законодавства про працю.

    Зокрема, посилюється відповідальність керівників підприємств, установ та організацій за безпідставну невиплату заробітної плати.   За словами Віце-прем’єра,  штрафи за це становитимуть від трьохсот до п’ятисот неоподаткованих мінімумів.

    Проектом закону також пропонується збільшити штрафи за виплату заробітної плати не в першочерговому порядку.  За ці порушення штрафи будуть стягуватися у розмірі від п’ятдесяти до ста неоподаткованих мінімумів.

     Інф. Урядовий портал

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.