• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кабмін прогнозує зростання безробітних цього року до 9,4%

    Опубликовано: 2020-05-13 17:00:59

    Кабінет міністр України прогнозує зростання безробітних в Україні цього року до 9,4%, а у 2019 році ця цифра складала 8,2%. Про це заявив на позачерговому засіданні ВР під час години запитань до уряду Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, передає кореспондент УНН.

    “З початку дії карантину майже 200 тис. осіб отримали статус безробітного. За нашими прогнозами в цьому році прогнозується різке зростання безробітних до 9,4%, в 2019 році ця цифра складала 8,2%”, — сказав Шмигаль.

    За його словами, мета уряду не лише збереження робочих місць, а і створення нових.

    “Це не пусті слова. Сьогодні на засідання уряду Мінекономіки буде презентована програма з чіткою розкладкою де коли і які робочі місця будуть створені або вже створені”, — додав Шмигаль.

    Нагадаємо, з 4 травня близько 7 тисяч роботодавців подали документи для отримання допомоги від держави по частковому безробіттю, що дозволить забезпечити виплати для понад 25 тис. українців.

    Антоніна Карташева

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.