• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Польщі перенесли президентські вибори через пандемію

    Опубликовано: 2020-05-07 17:00:41

    У Польщі перенесли президентські вибори, які були заплановані на 10 травня, оскільки через пандемію COVID-19 провести їх неможливо. Про це повідомляє УНН із посиланням на Polska Agencja Prasowa.

    "У зв’язку з відмовою опозиції від усіх конструктивних пропозицій, які б дозволили провести цьогорічні вибори у конституційний період, партії "Закон та справедливість" та "Згода" Ярослава Говіна підготували рішення, яке гарантує полякам участь у демократичних виборах", - йдеться у спільній заяві партій.

    Вказано, що після того, як 10 травня 2020 року спливе строк, у який були передбачені вибори, і Верховний суд визнає вибори такими, що не відбулися, спікер Сейму оголосить нові президентські вибори.

    "В інтересах безпеки поляків через епідемічну ситуацію, вибори Національна виборча комісія проведе через листування", - вказано у заяві.

    Нагадаємо, Сенат Польщі не підтримав голосування на президентських виборах заочно.

    Дар'я Панченко

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.