• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • З вересня школярі місяць наздоганятимуть шкільну програму

    Опубликовано: 2020-05-06 18:00:50

    У вересні школярі будуть місяць наздоганяти програму, яку пропустили під час карантину наприкінці цього навчального року, про це розповів голова комітету ВРУ з питань освіти науки та інновацій Сергій Бабак, передає УНН із посиланням на офіційну сторінку партії “Слуга народу”.

    “Щодня мільйони дітей дивляться відеоуроки по телевізору. Згодом такі ж проекти почали робити деякі інші країни. Ця ідея є вчасною і необхідною, а тому успішною... Проте, ми не можемо бути впевненими, що всі діти на 100% скористаються нашою допомогою. Через це перший місяць навчання буде для всіх коригуючим. Тобто ми повторюватимемо все, чому мали б навчитися за час карантину”, — наголосив Бабак.

    Нагадаємо, Міністерство освіти і науки назвало дати завершення навчального року. Дистанційні заняття триватимуть до 31 травня, а до 1 липня навчальний рік буде завершений.

    Антоніна Карташева

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.