• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • За два місяці поточного року ДК “Укртрансгаз” збільшила реалізацію природного газу в якості моторного палива на 10,9%

    Опубликовано: 2006-03-10 16:21:00

    За два місяці 2006 року через мережу автомобільних газонаповнювальних компресорних станцій (АГНКС) ДК “Укртрансгаз” НАК “Нафтогаз України” реалізувала 69,92 млн. куб. м природного газу в якості моторного палива, що еквівалентно близько 64,7 тис. т рідкого моторного палива. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року реалізація газу зросла на 6,91 млн. куб. м, або на 10,9%.

    В січні – лютому 2006 року мережа АГНКС ДК “Укртрансгаз” НАК “Нафтогаз України” функціонувала надійно та безперебійно, незважаючи на складні кліматичні умови.

    Довідка

    Україна – одна з провідних держав світу по обсягах використання природного газу на автомобільному транспорті. Мережа АГНКС ДК “Укртрансгаз” НАК “Нафтогаз України” складається з 89 станцій, спроможних забезпечити природним газом в якості моторного палива до 100 тис. автомобілів. Українська мережа АГНКС має зв’язок з відповідною мережею сусідніх країн, що дає можливість забезпечити роботу вантажного автотранспорту на міжнародних лініях. Заміна на автотранспорті рідких моторних палив стисненим природним газом є одним із важливих засобів захисту довкілля від оксидів вуглецю, азоту та свинцю. Використання стисненого природного газу в якості моторного палива також є економічно вигідним.

     ДК “Укртрансгаз”






    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.