• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Перший віце-прем'єр-міністр провів засідання Координаційної ради з питань врегулювання кризових ситуацій у вугільній промисловості

    Опубликовано: 2006-03-10 09:30:00

    Перший віце-прем’єр-міністр Станіслав Сташевський провів засідання Координаційної ради з питань врегулювання кризових ситуацій у вугільній промисловості.

    Головним під час обговорення було питання виплати поточної та погашення заборгованості із заробітної плати працівникам вугільної промисловості.

    Учасники засідання проінформували про позитивні тенденції з цієї проблематики, а саме про зменшення в 4 рази заборгованості із виплат та про збільшення на 40% реальної заробітної плати. В той же час, було констатовано про наявність питань, вирішення яких має сприяти покращенню показників видобутку вугільної продукції, підвищенню рівня безпеки, заробітної плати та соціального захисту працівників галузі. 

    Водночас члени Координаційної ради розглянули стан оплати за відвантажене споживачам.

    За результатами засідання надано відповідні доручення щодо опрацювання конкретних пропозицій учасників засідання, які мають оптимізувати та удосконалити фінансування галузі і, як наслідок, сприятимуть підвищенню енергетичної безпеки держави.

     Інф. Урядовий портал

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.