• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Держпромгірнагляд вдвічі скоротив термін проходження документів для отримання дозволів та змінив процедуру їх розгляду

    Опубликовано: 2006-03-09 14:27:00

    Держпромгірнагляд вніс зміни до процедури розгляду документів, що надаються суб’єктами господарювання для  отримання дозволів.  Відтепер, після реєстрації документів у загальному відділі та їх розгляду головою Департаменту або його заступниками матеріали одразу ж надходитимуть до управління науково-технічного забезпечення державного нагляду без попереднього перегляду в галузевих управліннях. Відповідальність за комплектність документів (заява, позитивний висновок експертизи), на підставі яких було видано дозвіл, а також за дотримання термінів їх видачі теж покладається лише на управління науково-технічного забезпечення державного нагляду. 

    Як прокоментував голова Держпромгірнагляду Михайло Саварин, запровадження цих змін учергове підкреслює постійну налаштованість Держпромгірнагляду на спрощення дозвільної системи та її адаптації до законодавства світової спільноти.  Департамент скоротив термін опрацювання документів до 15 робочих днів (раніше було 30). Щоб безболісно втілити такий крок у життя необхідно було максимально спростити процедуру розгляду документів. Одночасно цим наказом ми підсилюємо відповідальність як керівників, так і спеціалістів експертно-технічних центрів, висновки яких є підставою для видачі дозволів, за несвоєчасне та неякісне проведення експертизи.

    Зазначені зміни набули чинності з 7 березня цього року. 

     Інф. Урядовий портал

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.