• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У МОЗ впевнені, що професіоналізму українських лікарів вистачить для подолання коронавірусу

    Опубликовано: 2020-03-17 17:30:09

    Міністр охорони здоров’я України Ілля Ємець впевнений, що професіоналізму та сил українських лікарів вистачить для подолання коронавірусу. Про це він заявив у відеозверненні, яке розміщено на YouTube сторінці МОЗ, передає УНН.

    “Я закликаю всю лікарську спільносту усвідомити ту міру відповідальності, яку поклала на нас доля у цей важкий час. Я впевнений, що в нас вистачить сил та професіоналізму наших медиків, щоб успішно подолати коронавірус”, — сказав Ємець.

    Також він зазначив, що у МОЗ працюють над тим, щоб робота медиків з інфікованими громадянами була забезпечена всім необхідним.

    Окрім того, очільник МОЗ закликав всіх українців бути дисциплінованими та виконувати всі рекомендації у протидії розповсюдження коронавірусної інфекції.

    Нагадаємо, в Україні медпрацівникам, які працюватимуть з хворими на коронавірус та окремим категоріям працівників, які забезпечують основні сфери життєдіяльності, доплачуватимуть до 200% зарплати.

    Антоніна Карташева

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.