• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Криклій назвав умову підвищення ціни на квитки на поїзди

    Опубликовано: 2020-03-11 09:15:46

    Ціни на пасажирські перевезення на “Укрзалізниці” не зростуть, поки не покращаться якість перевезень. А от тарифи на вантажні перевезення будуть змінені. Про це міністр інфраструктури Владислав Криклій повідомив в ефірі "Сніданку з 1+1", передає УНН.

    “Здорожчання (квитків — ред.) не відбудеться, бо, в першу чергу, ми говорили і говоримо про наближення тарифів для вантажоперевезень. Руда, зерно — раніше вони в різній вартості були, а мають наблизитися. Бо для залізниці це однакове зношення інфраструктури, однакове навантаження, однакова кількість роботи. А тарифи різні, що не зовсім логічно. Що стосується пасажирів — спочатку підвищуємо якість, потім підвищуємо вартість”, — зазначив він.

    Окрім того, міністр розповів, що нещодавно був підписаний договір із поліцією охорони заради забезпечення безпеки пасажирів на вокзалі.

    “Ми в лютому місяці підписали з поліцією охорони додатковий договір, і тепер там ще 12 пар патрулів, поліції охорони в тому числі. Вони забезпечують безпеку на залізничному вокзалі, і домовилися, що протягом 10 діб і камери, і фіксація, і інші механізми відпрацювання... Будемо вирішувати ці речі з боку поліції і з боку “Укрзалізниці”, — додав Криклій.

    Нагадаємо, раніше Криклій зазначив, що індексацію тарифів планувалося здійснювати поетапно – з 1 березня по 31 грудня 2020 року в усіх категоріях вагонів, окрім 1-го класу поїздів Інтерсіті+, але відповідний наказ Мінінфраструктури наразі не погоджено.

    Валерія Гуржий

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.