• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Президент схвально оцінює досягнення уряду Юрія Єханурова

    Опубликовано: 2006-03-07 08:58:00

    Президент Віктор Ющенко позитивно оцінює результати роботи Кабінету Міністрів, очолюваного Юрієм Єхануровим. «Я думаю, що 2005 рік у плані роботи, яку зробив уряд Єханурова, був одним із найбільш успішних економічних і соціальних років України», – сказав Глава держави в інтерв’ю Першому Національному телеканалу.

    Говорячи про соціальні показники минулого року, Президент нагадав, що рівень безробіття скоротився на 1,5% і становить нині 7%. Наповнення державного бюджету зросло до рекордної позначки – в 1,6 разу більше, ніж у 2004 році. Вдвічі збільшилися валютні резерви країни.

    Негативні тенденції в економіці, характерні для першого півріччя минулого року, восени були зламані. «З жовтня місяця ми маємо підйом практично всіх галузей промислового виробництва, окрім будівництва і оптової торгівлі», – зазначив Президент. Урядові Ю. Єханурова, додав він, вдалося досить швидко перейти «від політики щомісячних криз, які супроводжували країну» до стабільної економічної ситуації. Це, в свою чергу, вплинуло на зростання заробітної плати та розвиток соціальних програм.

    За минулий рік номінальна заробітна плата піднялася в середньому на 34%, а в бюджетній сфері – більш ніж у півтора разу, зазначив В. Ющенко. При цьому реальні доходи громадян виросли на 20%.

    «Я сказав би, що це дуже здорові тенденції, які безумовно треба зберегти у 2006 році», – наголосив Глава держави. «І прем’єр, і його уряд сьогодні заслуговують хорошої, компетентної, позитивної оцінки», – сказав Президент.

    Інф. Прес-служба Президента України Віктора Ющенка

     

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.