• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Блискавкозахист: що це таке і для чого потрібне

    Опубликовано: 2020-03-06 22:38:15

    Блискавкозахист: що це таке і для чого потрібне

    Пожежі у приватних будинках - досить поширене явище. Дуже часто їх причиною їх є блискавки. І якщо у багатоквартирних будинках  питанням захисту від блискавки  та облаштування заземлення займаються спеціальні організації, які обслуговують електромережу, то жителі приватного сектора всі ці питання мусять вирішувати самостійно.

    Блискавкозахист

    Чим небезпечна блискавка

    Наслідками розрядів блискавки може бути не лише пожежа чи пошкодження покрівлі, а й вихід з ладу побутових приладів і навіть ураження  людей струмом. Тому питанням безпеки нехтувати не можна.

    Блискавкозахист -  сучасна система, яка допоможе попередити загрозу удару, а також зведе до мінімуму наслідки її впливу на об’єкт. Крім того, це збереже вас від різних матеріальних збитків.

    Компанія «SSBB» пропонує системи комплекс робіт з блискавкозахисту «під ключ». Він включає розробку проекту блискавкозахисту та заземлення, постачання матеріалів, монтаж системи, а також електровимірювання та пуско-налагоджувальні роботи. Важливим етапом є підготовка виконавчої та звітної документації.

    Швидко, ефективно та безпечно

    Фахівці компанії «SSBB» проводять монтаж систем блискавкозахисту на різних видах покрівлі: це може бути профнастил, натуральна метало черепиця, шифер чи бітумна черепиця.

    А також фахівці компанії допоможуть підібрати потрібне обладнання, а монтаж проводять швидко та ефективно. Тут можна замовити монтаж зовнішніх систем (захист від прямих ударів) чи внутрішніх (захист від перенапруги).

    Системи блискавкозахисту є універсальні. Їх можна встановлювати не лише  у приватних будинках, а й закладах промислового та агропромислового комплексу.

    Крім того, фахівці компанії проводять заміри опору ізоляції. Це нескладна процедура, мета якої виявити проблемні ділянки чи невеликі пошкодження. Нехтувати нею не варто, адже йдеться про здоров'я і навіть життя мешканців будинку.  Крім того, від справності електромережі залежить робота усіх електроприладів. Також це унеможливлює ризик виникнення пожеж через коротке замикання.

    Замір опору ізоляції - процедура, яку варто проводити час від часу. Також потрібно проводити ремонт та відновлення пошкоджених ділянок.

    Завдяки спеціальній формі на сайті компанії «SSBB» можна замовити професійну консультацію щодо встановлення систем блисковкозахисту, а також замірів опору ізоляції. Звертайтесь!

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.