• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Конгресмени США схвалили виділення 8,3 млрд доларів на боротьбу з коронавірусом

    Опубликовано: 2020-03-05 16:30:22

    Законопроект, що передбачає екстрене фінансування заходів по боротьбі з розповсюдженням коронавіруса, був представлений в Конгрес в середу і практично негайно затверджений Палатою представників з перевагою в 415 голосів проти двох. Про це повідомляє УНН із посиланням на Голос Америки.

    Законодавці заклали в бюджет на ці цілі 8,3 млрд доларів, повідомив лідер демократичної більшості в нижній палаті парламенту США Стені Хойер.

    Засоби, які будуть виділені в рамках законопроекту, підуть, в тому числі, на розробку вакцин і тестових систем на виявлення захворювання.

    Законопроект, підтриманий обома партіями, тепер повинен бути спрямований на утвердження в Сенат, який, як очікується, ратифікує його до закінчення цього тижня.

    Нагадаємо, у Чернівцях 3 березня був офіційно зареєстрований перший в Україні випадок зараження новим типом коронавірусу.

    Чоловіка (за інформацією УНН, йому 38 років) помістили в ізольоване приміщення в інфекційному відділенні Чернівецької обласної лікарні. Він перебуває під постійним наглядом медиків. Наразі лікарі повідомляють, що запалення легенів у пацієнта немає. Дружина інфікованого коронавірусом чернівчанина перебуває у військовому шпиталі.

    Нагадаємо, ВООЗ в Україні закликає до солідарності і уникнення стигматизації через коронавірус.

    Ілля Нежигай

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.