• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Захворюваність на гепатит

    Опубликовано: 2006-03-06 16:14:00

    МОЗ України повідомляє, що захворюваність на гепатити у столиці реєструються в різних районах міста та на різних вулицях; не було зафіксовано спалахів на ці недуги в трудових, навчальних та дитячих колективах.

    За інформацією головного державного санітарного лікаря м.Києва І.А.Козлової станом на 06.03.2006 р. в стаціонарах міста перебуває 233 дорослих та 52 дітей з діагнозом гепатити.  Перебіг хвороби середньої тяжкості у 236 осіб, тяжких хворих 5 (усі дорослі). Проводиться встановлення діагнозів госпіталізованим пацієнтам. Станом на 03.03.06 р. у 36 осіб вже виявлено гепатит А, у 5 осіб гепатит В, у одного хворого гепатит С, у 6 осіб – хронічні гепатити.

    Проводиться подальше детальне вивчення та аналіз ситуації, розшифровка виставлених клінічних діагнозів. Ситуація знаходиться під контролем Міністерства охорони здоров`я України.

    Інф. Прес-служба МОЗ України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.