• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Наступного тижня український і польський міністри обговорять дозволи на вантажоперевезення

    Опубликовано: 2020-02-12 17:30:05

    Наступного тижня міністр інфраструктури України Владислав Криклій зустрінеться з міністром інфраструктури Республіки Польща Анджеєм Адамчиком. Вони піднімуть питання дозволів на вантажні перевезення для України. Про це сказав Владислав Криклій під час мітингу перевізників у середу, 12 лютого, передає УНН.

    "Ми дійсно маємо спільно об’єднувати зусилля, не тільки під Кабміном це питання підіймати, а дійсно у міжнародній площині, щоб ті ж самі поляки, які нам зрізали на 20% квоти і контингент дозволів у поточному році, щоб вони повернули принаймні на той рівень, який був. Я буду відстоювати інтереси абсолютно всіх перевізників і всієї сфери. На наступному тижні я знову зустрічаюся з паном Адамчиком, з міністром інфраструктури Польщі, будем підіймати це питання", - сказав Владислав Криклій.

    Нагадаємо, сьогодні під Будинком уряду, де сьогодні заплановано засідання Кабінету міністрів, на акцію "пригнали" багато фур, які виставили вздовж дороги поблизу будівлі. Там проходить мітинг перевізників, деякі з них тримають в руках транспаранти, на яких, зокрема, написано: "Вимагаємо забезпечити прозорість процедури видачі та використання дозволів".

    Дар'я Панченко

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.