• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні майже 8 тисяч сімей скористалися послугою «муніципальної няні»

    Опубликовано: 2020-02-12 17:00:06

    В Україні майже 8 тисяч батьків скористалися послугою "муніципальної няні". Про це заявила під час презентації пріоритетів уряду у соціальній сфері під час виступу на засіданні 58-ої сесії Комісії ООН з питань соціального розвитку міністр соціальної політики України Юлія Соколовська, передає УНН.

    "З 1 вересня 2018 року Мінсоцполітики забезпечило “пакунками малюка” 379 205 дітей, а для майже 8 тис. молодих батьків надано послугу “муніципальна няня”, - зазначила Соколовська.

    Крім того, вона зазначила, що в Україні запроваджено електронну трудову книжку, електронний кабінет Пенсійного Фонду, а також пенсійний калькулятор. Якщо у 2017 році середній розмір пенсії в Україні становив 1828 грн, (що дорівнює - ред.) 68 дол., то на 1 січня 2020 року цей показник становив уже 3083 грн, (це - ред.) 123 дол.

    Нагадаємо, послуга "муніципальна няня" запрацювала 1 січня 2019 року.

    Як повідомляв УНН, за інформацією Мінфіну, у 2019 році держава заощадила на субвенціях сім’ям з дітьми та малозабезпеченим сім'ям 6,9 млрд грн у зв’язку з низьким рівнем народжуваності.

    Антоніна Карташева

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.