• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • США передбачили понад 700 млн дол. на протидію пропаганді РФ

    Опубликовано: 2020-02-11 16:30:04

    Сполучені Штати Америки продовжать протидію загрозі та дезінформації Росії, на що на 2021 фінансовий рік по лінії Державного департаменту та Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) спрямовується понад 700 млн дол. для протидії згубному впливу, дезінформації та пропаганді Росії в Європі, Євразії та Центральній Азії. Про це УНН повідомляє з посиланням на інформацію посольства України у Вашингтоні у Facebook.

    "В офіційному повідомленні Державного департаменту США зазначається, що бюджетний запит на 2021 фінансовий рік по лінії Державного департаменту та Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) всього становить 41 млрд дол. США. З них для протидії згубному впливу, дезінформації та пропаганді Росії в Європі, Євразії та Центральній Азії планується визначити фінансування у 763,8 млн дол. США для інвестування у допомогу іноземним державам, а також 24 млн дол. США – у спеціалізовані фонди", - йдеться у повідомленні.

    Нагадаємо, у США назвали протидію російській пропаганді "головним боєм століття".

    Юлія Шрамко

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.