• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Прем'єр Албанії в рамках головування в ОБСЄ відвідає Україну та Росію

    Опубликовано: 2020-01-09 17:30:04

    Прем'єр-міністр (за сумісництвом міністр закордонних справ) Еді Рама, заявив, що незабаром він відвідає Росію, Україну та США в рамках головування Албанії в ОБСЄ. Про це повідомляє Еxit.al, інформує УНН.

    Виступаючи перед албанськими журналістами у Відні, за один день до представлення програми Албанії в Постійній раді ОБСЄ, Рама заявив:

    "Мій візит до Росії є частиною порядку денного голови ОБСЄ. Це частина зобов'язань, які я взяв на себе. Ми обговорили зустрічі з виконуючим обов'язки міністра (закордонних справ Гентом Какаєм - ред.), щоб збалансувати наші внутрішні зусилля в ОБСЄ. Деякі з візитів відбудуться дуже скоро - візити до України, США та Росії. Ми чекаємо підтверджень, перш ніж встановити дати (зустрічей - ред.)", - заявив прем'єр-міністр.

    За словами Рами, трьома основними пріоритетами Албанії під час її головування в ОБСЄ до 2020 року стануть: вирішення конфліктів, права жінок та боротьба з корупцією.

    Зазначаэться, що це будуть перші візити прем'єр-міністра Еді Рами до Росії та України. Також невідомо, з ким зустрінеться прем'єр-міністр Албанії під час цих візитів.

    Як повідомлялося раніше в УНН, з 1 січня в ОБСЄ головуватиме Албанія.

    Марк Омелянюк

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.