• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні сьогодні не існує жодних проблем з виплатами пенсій та соціальної допомоги

    Опубликовано: 2006-03-02 09:27:00

    Попри інформаційні заяви деяких політичних сил, в Україні сьогодні немає жодних проблем ані з виплатами пенсій, ані з виплатами соціальної допомоги. Про це заявив Прем’єр-міністр України Юрій Єхануров на початку другої частини засідання Кабінету Міністрів. "Не дивлячись на всі "перекидки", які йдуть по бюджетах, бюджет чітко спрямовує всі необхідні гроші, і ми повністю спрацьовуємо по фінансових виплатах пенсіонерам, а також по виплатах соціальної допомоги", - заявив керівник Уряду.

    За його словами, у 2005 році на фінансування пенсій було спрямовано 64,1 млрд. грн., що на 63 відсотки більше, ніж в 2004 році (39,2 млрд.). Водночас на 2006 рік передбачається виділення 70,2 млрд. грн., що на 10 відсотків більше, ніж у 2005 році. За підрахунками глави Уряду, потреба в коштах на виплату пенсій і грошової допомоги в січні становила 5,66 млрд. грн. і вона була повністю профінансована за рахунок всіх надходжень до бюджету ще до 31 січня. "Потреба на лютий складає 5,63 млрд. і станом на 28 лютого вона повністю забезпечена", - заявив Прем’єр-міністр.

    Юрій Єхануров нагадав, що згідно з бюджетом максимальна допомога на утримання дитини до трьох років з 1 січня збільшилася втричі і складає 241 гривню, з 1 квітня вона складатиме 248 гривень, а з 1 жовтня - 252,5 гривні. "У нас вже є інформація, що на 20 лютого допомогу на дитину отримали всі 1,85 млн. українських сімей, заборгованість відсутня", - зазначив Прем’єр-міністр.

     Інф. Урядовій портал

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.