• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Розбазарювати родовища України неприпустимо

    Опубликовано: 2006-03-01 10:42:00

    “У сфері надання ліцензій на розробку надр потрібно наводити порядок, – сказав член Ради “Нашої України”, народний депутат Юрій Оробець, коментуючи ситуацію навколо перевірки Кабінетом міністрів порядку видачі урядом Януковича ліцензій на користування надрами України наприкінці 2004 року. – Ті люди, які отримали ліцензії і не вклали жодної копійки в розробку родовищ, отримали, по суті справи, пансіон для себе і своїх дітей”.

    “Причому не за якісь заслуги, – наголосив народний депутат. – Це була лише “узаконена” форма широкомасштабної державної корупції”.

    “І те, що зараз Кабінет Міністрів у цій сфері наводить порядок і намагається позбавити ліцензій тих, хто отримав їх незаконно, варте не інтерв’ю Януковича з крокодилячими сльозами, а достойної підтримки, – переконаний Юрій Оробець. – Адже розбазарювати родовища України, як це робилося за старої влади, неприпустимо”.

    Инф. RAZOM

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.