• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні буде запроваджено бюджетно-страхову медицину

    Опубликовано: 2006-03-01 09:22:00

    Медики визначили: в Україні буде бюджетно-страхова медицина - таку резолюцію прийняла Всеукраїнська конференції працівників галузі охорони здоров'я

    На Всеукраїнській конференції працівників галузі охорони здоров'я, яка завершила свою роботу, учасники та гості конференції обговорили проект "Національного плану дій в інтересах здоров'я народу України". Медична громадськість констатувала, що нарешті "Національним планом дій…", який акумулював всі напрацювання за останні 10 років, визначено модель системи охорони здоров'я і шлях структурних змін та етапність їх впровадження.

    Основні напрями розвитку галузі, які накреслює "Національний план..." - це нормативно-правове забезпечення, зміна фінансування, пріоритети проблем галузі, реформування медичної освіти й підготовки кадрів, структурні зміни фармсектора. Результатом реформування повинен бути перехід на бюджетно-страхову медицину.

    Наслідком роботи Всеукраїнська конференція працівників галузі охорони здоров'я протягом двох днів стало сьогоднішнє рішення: проект документу "Національний план дій в інтересах здоров'я народу України" медична громадськість схвалила як дорожню карту розвитку та структурних змін галузі.

    Міністр Юрій Поляченко, закриваючи Всеукраїнську конференцію працівників галузі охорони здоров'я, подякував усій медичній громадськості України в особі делегатів конференції за консолідовану роботу, активну громадянську позицію та готовність до спільної відповідальності за реалізацію прийнятих сьогодні рішень.

    Інф. Прес-секретар міністра Уляна Лозан

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.