• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ліміти для ФОПів буде збільшено: пропозиція депутатів від «Слуги Народу»

    Опубликовано: 2019-10-30 08:52:38

    Роксолана Підласа та Олександр Дубінський внесли на розгляд парламенту законопроект про внесення змін до Податкового кодексу України щодо заходів з детінізації обігу товарів та послуг. Документ пропонує встановити нові ліміти для першої, другої та третьої груп підприємців, які будуть підвищені до одного, п’яти й десяти мільйонів гривень відповідно.

    Крім того, законопроектом пропонується запровадити нульову ставку для першої групи платників єдиного податку, що надають побутові послуги населенню, оскільки це сприятиме зростанню конкурентоспроможності та якості послуг. Такий крок дасть поштовх для розвитку малого бізнесу в Україні. Більше підприємців зможуть скористатись спрощеною системою оподаткування. Українцям буде легше відкрити власну справу. Бізнесменам-початківцям держава даватиме час «стати на ноги» й
    розвиватися.

    ФОПи, які частково або повністю працювали «в тіні», зможуть нарешті працювати відкрито. У поєднанні з РРО ми підтримаємо доброчесних підприємців і виведемо з гри тих, хто лише прикривається «спрощенкою» для махінацій і ухиляння від податків. Це нова філософія розвитку українського підприємництва: всі, хто працюють чесно, мають отримати кращі умови для цього.

    Про запропоновані зміни розповіли заступник голови Комітету з питань економічного розвитку Роксолана Підласа та заступник голови Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Олександр Дубінський.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.