• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Авіакомпанії заборонили польоти після аварії Ан-12 під Львовом

    Опубликовано: 2019-10-07 17:30:44

    Державна авіаційна служба України призупинила дію сертифіката експлуатанта авіакомпанії "Україна-Аероальянс" після аварійної посадки літака Ан-12 поблизу Львова. Про це УНН повідомляє з посиланням на дані Державіаслужби.

    "Наказом Державної авіаційної служби України від 4 жовтня 2019 року № 1334 припинено з 00 годин 00 хвилин (UTC) 05-го жовтня 2019 року дію Сертифіката експлуатанта приватного акціонерного товариства "Авіакомпанія "Україна-Аероальянс" № UK 023", - вказали у службі.

    Наказ ухвалено на підставі рішення постійно діючої Комісії з питань сертифікації експлуатантів, організацій з технічного обслуговування і підтримання льотної придатності, розробників та виробників авіаційної техніки, навчальних закладів з підготовки льотного складу в Україні, льотного і технічного персоналу.

    Раніше у Державіаслужби вказували, що літак Ан-12 (бортовий номер UR-CAH) авіакомпанії "Україна Аероальянс" виконував вантажний рейс UKL4050 за маршрутом Віго (Іспанія) – Стамбул (Туреччина) (із запланованою технічною зупинкою у Львові), зазнав катастрофи в районі аеропорта Львів.

    Нагадаємо, 4 жовтня після аварійної посадки транспортного літака Ан-12 поблизу Львова трьох постраждалих було доставлено у 8-му міську клінічну лікарню у Львові.

    Всього на борту було сім членів екіпажу і один супроводжуючий вантажу. Загинуло п’ятеро людей, троє - постраждали. За фактом аварії відкрили кримінальне провадження.

    Юлія Шрамко

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.