• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Освіта стане пріоритетом уряду - Гончарук

    Опубликовано: 2019-09-03 16:30:15

    Уряд зосередиться на освіті як на одному з основних пріоритетів. Про це заявив прем’єр-міністр України Олексій Гончарук в ефірі "Свободи слова", передає УНН.

    "Освіта – це перше, на чому ми маємо як країна зосередитися. Освіта, інновації і технології", - сказав Гончарук.

    Як повідомляв УНН, нардепи до четверга мають подати пропозиції щодо змін в чинному законодавстві.

    Колишня міністр освіти і науки України Лілія Гриневич офіційно привітала свою наступницю Ганну Новосад з призначенням на посаду та вручила їй перехідні книги з описом реформ, які здійснювало відомство у період її керівництва.

    “Я вважаю, що ваше призначення є одним із найвдаліших рішень цього уряду. Ви є людиною, яка є співтворцем багатьох позитивних змін, що ми здійснили за останні три роки. Крім того, ви розумієте їхню природу та причини. Я впевнена, що усе це стане запорукою розвитку освітньої галузі”, – йдеться в повідомленні.

    Під час зустрічі вона подарувала новій очільниці дві перехідні книги, куди увійшов опис реформ, які здійснювало Міністерство протягом 2016-2019 років.

    Маріанна Присяжнюк

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.