• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Контекстна реклама від «BeVisible»: простий секрет великого успіху

    Опубликовано: 2019-07-24 22:27:14

    Контекстна реклама від «BeVisible»: простий секрет великого успіху

    Сайти, iнтернет-магазини – незамінні супутники вдалого бізнесу сьогодні, адже кількість покупок через мережу постійно зростає. Але для бажаного результату лише створити сайт недостатньо. Потрібно ще його розрекламувати і знайти свою цільову аудиторію.

    Перевірений та ефективний спосіб залучити цільових відвідувачів на свій інтернет-ресурс – використання контекстної реклами. Завдяки й можна отримати перші продажі одразу після відкриття проекту, протестувати портал на реальних відвідувачах. Цей метод потребує певних вмінь, знань, лайфхаків. Тому краще довірити справу професіоналам. Контекстна реклама від «BeVisible»   - вигідна інвестиція. За лічені дні ви отримаєте нових клієнтів!

    Як це працює

    Спеціалісти компанії працюють з популярною системою  – Google AdWords (Ads). Як свідчить статистика, найчастіше користувачі використовують Google для пошуку товарів, послуг. Тому давайте розглянемо стандартний алгоритм дій звичайного користувача. Спочатку він вводить повідомлення: «орендую квартиру у Львові недорого». А система  використовує ключові слова і шукає джерела, які відповідають цьому запиту. Зверніть увагу, що деякі сайти виділені,  знаходяться зверху. На них користувач звертає увагу в першу чергу. Саме  вони використали метод контекстної реклами.

    Висновок простий: хочете збільшити потік відвідувачів,  треба бути в лідерах у пошуковій системі. А досягнути цього дуже легко, якщо правильно налаштувати контекстну рекламу.

    Використання цього методу має низку переваг:

    • передбачає можливість налаштувати показ оголошень лише  в потрібному регіоні;
    • економічна вигода – ви платити тільки за кліки по оголошенню;
    • цільові відвідувачі, доступна і зрозуміла аналітика;
    • швидкий результат.

    Ефективно і недорого: контекстна реклама від «BeVisible»

    Компанія має 8 років досвіду в сфері  інтернет-маркетингу. На її рахунку  –  понад 700 розкручених сайтів.  Тут можна замовити просування сайту в iнтернеті за вигідними цінами,  при чтому SEO-аудит - безкоштовний.

    Зверніться до спеціалістів і вже через 5 днів ви отримаєте нових клієнтів. Налагодити співпрацю дуже легко: залиште заявку на сайті, з вами зв’яжуться фахівці, надішлють пропозиції. Не зволікайте, скористайтеся послугами  успішної компанії bevisible.com.ua, щоб відкрити нові можливості для свого бізнесу!

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.