• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Прикордонники назвали популярні курорти серед українських туристів

    Опубликовано: 2019-07-02 17:30:11

    Популярними напрямками для відпочинку серед українців є Туреччина, Єгипет, Греція, Болгарія та Іспанія. Про це УНН повідомили у прес-службі Держприкордонслужби.

    "Що стосується закордонних курортів, то чималою популярністю серед українців користуються Туреччина, Єгипет, Греція, Болгарія та Іспанія", - повідомили прикордонники.

    Держприкордонслужба також зазначила, що фіксує збільшення пасажиропотоку під час сезону відпусток.

    "У період відпусток пасажирський та транспортний потоки збільшується як правило на 15-20 %, що вже доведено першою декадою червня цього року", - повідомив старший офіцер штабу Західного регіонального управління Василь Вітровчак.

    Окрім того, прикордонник зазначив, що в Україні значно зростає попит на подорожі до країн Європейського Союзу. Це пов’язано в першу чергу із збільшенням в країні лоукост-авіакомпаній, зокрема Ryanair та Wizz Air, додали у відомстві. "Здебільшого мандрівники обирають такі країни як Німеччина, Польща, Велика Британія та Данія", - зазначили прикордонники.

    Нагадаємо, експерт назвав популярні напрямки для літнього відпочинку за кордоном.

    Юлія Шрамко

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.