• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Уряд обмежив вартість послуги теплопостачання 1400 грн за 1 гігакалорію

    Опубликовано: 2019-06-26 16:00:06

    Кабінет міністрів обмежив вартість послуги теплопостачання 1400 грн за 1 гігакалорію, вище за яку місцеві підприємства ТКЕ не зможуть встановлювати тариф. Відповідне рішення було ухвалено під час засідання уряду, передає кореспондент УНН.

    За відповідне рішення проголосували 15 членів Кабміну, присутні на засіданні, тоді як чотири виступили проти, зокрема віце-прем'єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ Геннадій Зубко. Він висловив занепокоєння тим, що встановлюючи граничний тариф, уряд позбавить підприємства ТКЕ окремих міст інвестиційної складової в тарифі, що унеможливить проведення тепломодернізації і не дасть змогу розраховуватися за раніше взятими під ці цілі кредитами.

    Утім, Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман наполіг на ухваленні рішення, проведенні перевірок, після чого він пообіцяв надати будь-якому члену уряду можливість виступити з трибуни Кабміну і відстояти право конкретного підприємства встановлювати вищий за 1400 грн тариф на тепло.

    Нагадаємо, уряд ініціювало рішення про обмеження максимального розміру тарифу на тепло у містах обласного значення 1400 гривнями за 1 гігакалорію.

    Марія Мамаєва

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.