• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Дорога "Київ-Львів-Чоп" стане зручнішою

    Опубликовано: 2006-02-17 14:53:00

    На засіданні Кабінету Міністрів у середу, 15 лютого, прийнято розпорядження "Про затвердження проекту та титулу будови автомобільної дороги Київ-Львів-Чоп". Ним затверджено поданий Укравтодором та розроблений інститутом "Укрдіпродор" проект та титул будови "Капітальний ремонт (з будівництвом обходів населених пунктів) автомобільної дороги Київ-Львів-Чоп на ділянці від км 348+000 (Рівненська область) до км 621+500 (Львівська область)”.

    Підставою для розроблення проекту стала друга Кредитна Угода (ремонт автомобільної дороги Київ - Чоп) від 28 лютого 2005 року між Україною та Європейським банком реконструкції та розвитку, ратифікована Верховною Радою України 18 травня 2005 року та за № 2567-IV підписана Президентом України.

    Незадовільний стан автомобільної дороги, що не відповідає європейським нормам руху теж зумовив необхідність проведення ремонтних робіт. Окрім цього, ділянка, що рекомендується для ремонту, є в‘їздом в Україну з країн центральної та південно-західної  Європи і співпадає з міжнародними транспортними коридорами №3 та №5.

    Реалізація проекту дозволить поліпшити умови та безпеку руху автомобільного транспорту на ділянці протяжністю 273, 5 км. Разом із тим, ремонт автомобільної дороги забезпечить майже 4,3 тисячі робочих місць протягом 42 місяців календарного терміну будівництва.

    За розрахунками Укравтодору економічний ефект роботи автомобільного транспорту буде становити близько 56 млн. грн. щорічно  за рахунок зменшення його зносу, економії паливно-мастильних матеріалів, тощо.

    Розпорядження розроблено Державною службою автомобільних доріг України (Укравтодором) згідно із Порядком затвердження інвестиційних програм і проектів будівництва та проведення їх комплексної  державної  експертизи.

    http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/news_article?art_id=29272140







    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.