• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна та США ведуть діалог щодо протидії ксенофобії та дискримінації

    Опубликовано: 2019-05-31 09:45:36

    Україна та США ведуть активний діалог щодо протидії ксенофобії та дискримінації. Про це повідомило посольство України у Вашингтоні у Facebook, передає УНН.

    Повідомляється, що посол України в США Валерій Чалий прийняв у посольстві делегацію однієї з найстаріших та найвпливовіших єврейських організацій світу “B'nai B'rith International”, штаб-квартира якої розташована у місті Вашингтон, на чолі з її виконавчим директором Даніелем Маріашиним та головою ради Американського єврейського інституту міжнародних відносин послом Річардом Шіфтером.

    Під час зустрічі сторони обговорили питання посилення міжнародних зусиль з протидії антисемітизму та захисту релігійних свобод і ролі України та США у цих процесах.

    Як зазначив Валерій Чалий, посольство України в США продовжує вести активний і збалансований діалог з представниками Конгресу, Державного департаменту США, єврейськими організаціями України та Америки для зміцнення спільних зусиль та збільшення ролі України у міжнародній протидії проявам нетерпимості, ксенофобії та дискримінації.

    Нагадаємо, Рада Європи звинуватила уряд Угорщини в порушенні прав людей і роздуванні ксенофобії.

    Анжеліка Зенова

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.