• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Міністерство фінансів України інформує

    Опубликовано: 2006-02-15 17:23:00

    Відповідно до вимог Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, Міністерство фінансів України повідомляє про публікацію проекту наказу Міністерства фінансів України “Про затвердження Положення про порядок погодження видачі ліцензій на експорт та імпорт товарів, визначених у додатках 2, 3 до постанови Кабінету Міністрів України від 30 грудня 2005 р. № 1304” та аналізу регуляторного впливу зазначеного проекту з метою отримання зауважень та пропозицій.

    Регуляторний акт розроблено у зв’язку із прийняттям постанови Кабінету Міністрів України від 30 грудня 2005 р. № 1304 “Про затвердження переліків товарів, експорт та імпорт яких підлягає ліцензуванню, та обсягів квот у 2006 році”.

    Регуляторний акт запроваджує порядок погодження Міністерством фінансів України видачі ліцензій суб’єктам підприємницької діяльності на експорт та імпорт товарів, визначених у додатках 2,3 до постанови Кабінету Міністрів України від 30 грудня 2005 р. № 1304.

    Метою прийняття цього регуляторного акта є :

    -    встановлення єдиного порядку погодження видачі ліцензій у 2006 році на експорт та імпорт товарів, визначених у додатках 2, 3 до зазначеної постанови;

    -    введення єдиних зразків бланка заяви про надання погодження на видачу ліцензії і бланка погодження на видачу ліцензії та визначення переліку інформації, яка повинна міститися у цих бланках;

    -    визначення переліку документів, які подаються до Міністерства фінансів України для отримання погодження на видачу ліцензій на експорт та імпорт вказаних товарів;

    -    визначення порядку розгляду Міністерством фінансів України заяв суб’єктів підприємницької діяльності про надання погоджень на видачу ліцензій;

    -    визначення порядку звітності за фактичний обсяг експорту (імпорту) товарів за кожним контрактом.

    Проект зазначеного регуляторного акта та відповідний аналіз його регуляторного впливу на господарську діяльність оприлюднені на веб-сайті Міністерства фінансів України в рубриці “Проекти регуляторних актів”.

    Зауваження та пропозиції стосовно змісту регуляторного акта та аналізу його регуляторного впливу необхідно надавати у письмовій та електронній формі протягом місяця від дня публікації цього оголошення за адресами:

    1.                       Міністерство фінансів України, вул. М. Грушевського, 12/2, м. Київ-8, 01008; e-mail: shupilov@minfin.gov.ua;

    2.                       Державний комітет України з питань регуляторної політики та підприємництва, вул. Арсенальна, 9/11, м.Київ-11, 01011; e-mail: mail@dkrp.gov.ua.

    _________________

    Ознайомитись із проектом наказу Міністерства фінансів України “Про затвердження Положення про порядок погодження видачі ліцензій на експорт та імпорт товарів, визначених у додатках 2, 3 до постанови Кабінету Міністрів України від 30 грудня 2005 р. № 1304”

    Інф. Міністерство фінансів України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.