• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • “Наша Україна” представить програму реформи охорони здоров’я

    Опубликовано: 2006-02-15 11:59:00

    “18 лютого у Києві Блок “Наша Україна” проведе всеукраїнську конференцію “Час лікувати Україну. Програма реформи охорони здоров’я в Україні”, де буде представлено наше бачення сьогодення, реальності і майбутнього вітчизняної системи охорони здоров’я, – повідомив журналістам представник Блоку “Наша Україна”, екс-міністр охорони здоров’я Микола Поліщук. – Ми хочемо показати реальність сучасної української медицини і те, якою ми прагнемо її зробити”.

    “В першу чергу, “Наша Україна” рекомендує змінити систему фінансування галузі охорони здоров’я так, щоб кошти спрямовувалися на пацієнта, а не на утримання галузі, – зауважив Микола Поліщук. – При цьому необхідно створити належні умови та мотивацію медичним працівникам ефективно здійснювати профілактику, попередження та ліквідацію хвороб. Заробітна плата лікарів повинна залежати від того, скільки вони вилікують людей, а не від потужності медичного закладу”.

    “Крім того, ми надаємо величезного значення здоровому способу життя, – наголосив екс-міністр охорони здоров’я, – і вважаємо, що акцизні збори й податки на тютюн і алкоголь потрібно спрямовувати на охорону здоров’я”.

    Як повідомив Микола Поліщук, на конференції будуть викладені основні засади Програми реформування галузі охорони здоров`я блоку “Наша Україна”. Організатори також представлять міракль “Гра на виживання”, де спробують з іронією та серйозно розповісти про пріоритети в охороні здоров'я.

    Під час конференції в холі Будинку Кіно можна буде на власному досвіді оцінити переваги сімейної медицини, пройшовши медичне обстеження (ЕКГ обстеження зору, травматологічний та неврологічний огляд) за традиційною схемою – у різних “вузьких” фахівців, та в “Амбулаторії сімейного лікаря”.

    Конференція пройде за адресою: м. Київ, Будинок Кіно (вул. Саксаганського, 6)

    Початок о 10.30

    Инф. Razom.org.ua

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.