• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Стала відома дата проведення найбільшого в Україні фестивалю технологій та інженерії — Interpipe TechFest-2019

    Опубликовано: 2019-05-09 13:47:31

    Щорічний Interpipe TechFest пройде в Дніпрі 19-20 жовтня в парку розваг Лавина. Як відзначають організатори, програма заходу зараз уточняється.

    «За останні 4 роки Техфест став традицією Дніпра — як Форум видавців у Львові або Atlas Weekend  у Києві. Дніпро — індустріальний центр України, тому цілком логічно, що головне інженерне шоу країни проходить саме тут. Interpipe TechFest для нас привід поговорити про технології та науку, інженерію та інновації, зацікавити цими темами молодь. Також нагадати, що Україна це промислова країна з величезним потенціалом для розвитку», — зазначив організатор заходу, директор з корпоративних відносин ИНТЕРПАЙП Дмитро Кисилевський.

    Interpipe TechFest — інженерне шоу, що складається з виставки інженерії, змагань з технічних дисциплін, науково-популярного лекторію і wow-активностей.

    У 2018 році на Interpipe TechFest були представлені 11 експозон, включаючи унікальну зону космічних розробок — Space Center. У промисловій виставці свої напрацювання презентували 150 організацій і компаній, включаючи КБ «Південне», ХКБМ ім. А.А. Морозова, «Мотор Січ» і «Івченко Прогрес».

    У 7 технічних дисциплінах — авіамодельному спорті, мехатроніці, робобатлі та інших, змагалися понад 300 учасників з усієї України. Крім того, протягом усього Техфеста гості могли взяти участь в різних wow-активностях — від масштабного LEGO-будівництва до катання на гігантській руці промислового робота «KUKA». Також помітною частиною програми фестивалю стала публічна лекція заступника директора центру NASA Майкла Хесса.

    За два дні Interpipe TechFest-2018 відвідали понад 17 000 чоловік.
    https://www.youtube.com/watch?v=SShE1wiLAS8

    Ми у соціальних мережах:
    https://www.facebook.com/interpipe.techfest/

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.