• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Про розвиток співробітництва України з МФО

    Опубликовано: 2006-02-15 11:21:00

    14 лютого у Міністерстві економіки відбувся круглий стіл на тему “Новий етап співробітництва з Міжнародними фінансовими організаціями, перспективи та шляхи підвищення ефективності співробітництва”

     У заході взяли участь представники центральних органів виконавчої влади України та міжнародних фінансових організацій. Зокрема,  від центральних органів виконавчої влади у роботі круглого столу взяли участь: перший заступник Міністра економіки Анатолій Максюта, заступник Міністра економіки Володимир Ігнащенко, заступник Міністра фінансів Віталій Лісовенко, заступник голови Державного казначейства Олена Чечуліна,  заступник голови Головного контрольно-ревізійного управління, заступник начальника управління зовнішньоекономічної політики та міжнародного співробітництва Секретаріату Кабінету Міністрів України; від міжнародних фінансових організацій – старший постійний представник Міжнародного валютного фонду в Україні Джефрі Френкс, директор Світового банку по Україні, Білорусі та Молдові Пол Бермінгем, директор Представництва Світового банку в Україні Душан Вуйович, директор Європейського банку реконструкцій та розвитку в Україні Камен Захарієв, директор департаменту фінансування малих та середніх підприємств ЧБТР Олександр Гуцал та ін.

    Перший заступник Міністра економіки Анатолій Максюта представив стратегію співробітництва України з МФО на 2006-2008 роки. Метою стратегії є визначення на основі нових підходів та принципів співробітництва пріоритетних напрямів та завдань щодо залучення ресурсів МФО на 2006-2008 роки та забезпечення ефективного їх використання.

    У ході круглого столу було обговорено питання підвищення ефективності співробітництва та створення національного стратегічного документа щодо співробітництва з МФО, який би став орієнтиром, як для МФО, так і для українських бенефіціарів та відповідальних виконавців проектів.

    Учасники круглого столу обмінялися досвідом роботи у сфері фінансової діяльності, а також обговорили  питання спрощення процедур підготовки проектів та угод про позики, передбачення позик у державному бюджеті, оптимізації структури кредитного портфелю, переходу на казначейське обслуговування та ін..       

    Інф. Міністерство економіки України

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.