• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В космічній галузі України проводиться конкурс серед молодих учених на здобуття стипендій Кабінету Міністрів України

    Опубликовано: 2006-02-10 16:48:00

    Згідно з наказом НКАУ від 17.02.2004р. № 43  та „ Умовами та порядком проведення конкурсів на здобуття стипендій Кабінету Міністрів України для молодих учених”, затверджених постановою президії Комітету по Державних преміях України в галузі науки і техніки від 01.09.1994р. № 2,  в космічній галузі України проводиться конкурс серед молодих учених на отримання зазначених стипендій.

    Стипендії призначаються строком на 2 роки за рішенням Президії Комітету з Державних премій України в галузі науки і техніки за поданням Колегії НКАУ. Квота Національного космічного агентства України, яка затверджена Постановою № 1 президії комітету з Державних премій України в галузі науки і техніки, - 10 стипендій.

    Постановою Кабінету Міністрів України № 1275 від 24 грудня 2005 р. „Про розмір стипендій Кабінету Міністрів України для молодих учених” з 1 січня 2006 р. розмір стипендій КМУ для молодих учених підвищено до 270 гривень щомісячно протягом 2-х років.

    Для участі в конкурсі відповідні документи на претендентів надаються голові стипендіальної комісії НКАУ до 15 березня 2006р.

    Від деяких наукових підприємств космічної галузі до НКАУ вже надійшли пропозиції щодо участі у конкурсі.

    Инф. Урядовий портал

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.