• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Про здійснення парламентського контролю за діяльністю Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності

    Опубликовано: 2006-02-10 11:08:00

    На засіданні Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та праці йшлося про виконання рішення Комітету від 11 січня 2006 року „Про здійснення парламентського контролю за діяльністю Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності”. Зокрема, щодо санаторно-курортного лікування міністр праці та соціальної політики Іван Сахань зазначив, що фактично було зірвано терміни закупівлі путівок, таким чином, у цей рік перейшла незавершена робота.

    Міністр праці зауважив, що наразі необхідно якомога швидше виправити ситуацію. Передусім з переможцями тендеру треба підписати угоду. А також терміново завершити перевірку структур, які вперше вийшли переможцями, переконатися в тому, що вони дійсно можуть надавати послуги на тих рівнях, які обіцяли людям.

    Іван Сахань сказав: „Зараз аби повністю виправити ситуацію, потрібно негайно провести ще один тендер. Я беру це під контроль та буду просити міністра економіки сприяти у закупівлі путівок, аби негайно розв’язати проблему санаторно-курортного лікування застрахованих осіб з тимчасовою втратою працездатності”.

    Стосовно областей, де буде здійснюватися санаторно-курортне лікування, міністр праці вважає, що необхідно створити робочу групу, яка могла б підготувати пропозиції щодо реалізації тендера на закупівлю путівок у 2007 році. Це дозволило б врахувати всі нюанси і таким чином вийти на практичне вирішення питання.

    Стосовно державного нагляду, Іван Сахань зазначив, що дійсно були підстави на початковому етапі для втручання міністерства, коли не було залучено до тендеру обласні оздоровчі програми.

     Інф. Мінпраці та соцполітики

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.