• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Віктор Пинзеник: Єдиний казначейський рахунок економить державні гроші

    Опубликовано: 2006-02-10 10:28:00

    Міністр фінансів України Віктор Пинзеник подякував Державній митній службі за забезпечення приросту доходів Держбюджету у 75% за 2005-ий рік. „Ви зробили значний внесок у справу виведення країни з-під загрози серйозної кризи, яка нависала над нами на початку 2005–го року, - сказав у четвер на Колегії Держмитслужби Міністр фінансів. - Разом із вами ми не лише не допустили цієї кризи, а й достойно виконали нелегкі завдання Бюджету минулого року”.

     Міністр фінансів, виступаючи перед митниками, наголосив на необхідності створення єдиного центру управління державними фінансами, який, зокрема, дозволить ефективно формувати бюджет та управляти його виконанням. Віктор Пинзеник зазначив, що надзвичайно важливим також є переведення всіх державних фінансів на єдиний казначейський рахунок, що ліквідує потребу внутрішніх позик та, у зв’язку з цим дозволить економити державні кошти. „5 млрд. позичених коштів – це 500 млн. грн. видатків на їх обслуговування, - зазначив Міністр. – Єдиний казначейський рахунок для всіх дозволить такі видатки економити”.

     Міністр фінансів відзначив недосконалість системи контролю за надходженням коштів. На думку Віктора Пинзеник усунути недоліки можна лише сформувавши як альтернативу систему упереджень. „Наше завдання – моніторити і упереджувати порушення у сфері оподаткування”, - сказав Міністр.

    Інф. Мinfin.gov.ua

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.