• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Туріні підняли український прапор

    Опубликовано: 2006-02-10 09:16:00

    9 лютого 2006 року в Олімпійському селищі в Туріні урочисто підняли державний прапор України.

    Ця церемонія офіційно засвідчила участь української команди у ХХ зимових Олімпійських іграх і ознаменувала те, що вона є повноцінним суб’єктом олімпійського руху.

    У церемонії підняття українського прапору взяли участь віце-прем'єр-міністр В'ячеслав Кириленко та Міністр у справах сім'ї, молоді та спорту Юрій Павленко.

    Також у Туріні сьогодні було піднято прапори Ліхтенштейну, Швейцарії, Естонії та Ірландії. Під час церемонії директор Олімпійського селища, знаменита італійська лижниця Мануела ді Чента зазначила, що Олімпійські ігри несуть у собі ідею миру, гуманності і висловила впевненість, що змагання пройдуть у чесній та безкомпромісній боротьбі.

    10 лютого в Туріні стартують ХХ зимові Олімпійські ігри.  

    Нагадаємо, що на італійських майданчиках і трасах змагатимуться 53 українських спортсмени. Вони виступатимуть у десятьох з п’ятнадцяти видів спорту, представлених на цьогорічній Олімпіаді.

    Прес-служба Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.