• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Закінчено відбір банків для участі у проекті "Розширення доступу до ринків фінансових послуг"

    Опубликовано: 2006-02-09 11:10:00

    Завершено відбір банків-посередників для участі у першому етапі спільного зі Світовим банком проекту „Розширення доступу до ринків фінансових послуг”.

    Спеціально уповноваженою Комісією з відбору банків для участі в Проекті, моніторингу дотримання ними вимог Проекту та за результатами аналізу діяльності банків, здійсненого експертами Світового банку, прийнято рішення визнати такими, що відповідають встановленим критеріям та є прийнятними для участі у Проекті, такі банки:

     ·               Закрите акціонерне товариство комерційний банк «ПриватБанк»;

    ·               Відкрите акціонерне товариство комерційний банк «Надра»;

    ·               Відкрите акціонерне товариство «Кредитпромбанк».

     Проект „Розширення доступу до ринків фінансових послуг” - це інвестиційний Проект, метою якого є забезпечення позичальників у сільській місцевості, муніципалітетів та об’єктів комунальної власності довгостроковими кредитними ресурсами. Надання кредитних ресурсів здійснюватиметься комерційними банками – учасниками Проекту, які спільно відібрані Урядом України та Світовим банком.

     Важливою складовою Проекту є технічна допомога на розвиток важливих сегментів фінансового ринку, таких як іпотечне фінансування, страхування, кооперативне кредитування, лізинг, мінімізація ризиків в аграрному секторі та розвиток бюро кредитних історій. Також в рамках Проекту планується розвивати законодавство у сфері міжбюджетних трансфертів та муніципальний кредитний ринок в цілому. Ефективний розвиток зазначених компонентів сприятиме розширенню доступу аграріїв, позичальників у сільській місцевості та муніципалітетів (включаючи об’єкти комунальної власності) до фінансових послуг, дозволить здешевіти довгострокові кредитні ресурси та розвинути ефективну систему бізнес-планування у визначених секторах економіки.

     Инф. Мinfin.gov.ua

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.