• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Промінвестбанк завершив перші виплати компенсацій за рахунок коштів Федеративної Республіки Німеччини

    Опубликовано: 2006-02-09 09:29:00

    30 січня 2006 року Промінвестбанк завершив перші виплати компенсацій жертвам нацистських переслідувань в роки Другої світової війни за рахунок коштів Федеративної Республіки Німеччини. Виплата коштів здійснювалась з 1995 року за дорученням Українського національного фонду "Взаєморозуміння і примирення" при Кабінеті Міністрів України. Кошти виплачено 233 тис. одержувачів.

    Зараз банк продовжує здійснювати виплату компенсацій за рахунок Федерального фонду Німеччини "Пам'ять, відповідальність і майбутнє", фінансової допомоги за рахунок Австрійського фонду "Примирення, миру і співробітництва", а також гуманітарної допомоги для вирішення термінових медико-соціальних потреб громадян України за рахунок Австрійського фонду "Примирення".

    Станом на 01.01.2006 загальна кількість одержувачів, які отримали через Промінвестбанк кошти за рахунок благодійних фондів Німеччини, Австрії та Швейцарії, склала більше 452 тис. осіб.

    Розгалужена система банку, що нараховує більше 750 філій та відділень, розташованих в усіх регіонах України, надає можливість громадянам України своєчасно та в повному обсязі отримувати компенсаційні кошти. Для одержувачів таких виплат в Промінвестбанку запроваджений спеціальний вклад "Пам'ять" в гривнях, доларах США та євро.

    Промінвестбанк – Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк, створений у серпні 1992 року. На 01.01.2006 р. активи банку становили 14,6 млрд. грн., кредитний портфель – 11,4 млрд. грн.

    В Севастополе ситуация относительно птичьего гриппа стабильная - городское управление ветеринарной медицины

    Департамент економіки  Промінвестбанку

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.