• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Реальність соціальної програми

    Опубликовано: 2006-02-03 14:19:00

    Управління капітального будівництва Миколаївської обласної державної адміністрації підбило підсумки виконання соціальних і екологічних заходів, пов'язаних з будівництвом Ташлицької ГАЕС.

    На їх реалізацію спрямовується 10 % від всіх фінансових перерахувань, що надходять на завершення будівництва. Починаючи з 2001 року, на виконання  пунктів соціальної програми спрямовано 44 млн. 483 тис. грн., з них у 2005 році – 21 млн. 886 тис. грн.

     Головна мета програми – розв’язання соціальних і екологічних проблем регіонів, прилеглих до зони будівництва гідроакумулюючої електростанції. Її вплив поширюється на 6 районів (Арбузинський, Братський, Вознесенській, Доманівський, Новоодеський, Первомайський), 4 міста (Вознесенськ, Первомайськ, Южноукраїнськ, Миколаїв) і регіональний ландшафтний парк “Гранітно-степове Побужжя”. 

    Соціальна програма діє вже 5 років. Серед її основних заходів – облаштування централізованого водо- і газозабезпечення населених пунктів, ремонт і реконструкція доріг і комунікаційних мереж, будівництво і капітальні ремонти сільських дитячих садків, шкіл, лікарень, Будинків культури.

    Міністерство палива та енергетики  України






    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.