• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • “Нафтогаз України” відновлює систему теплопостачання Алчевська

    Опубликовано: 2006-02-03 14:17:00

    НАК “Нафтогаз України” розпочала відновлювальні роботи міської теплової мережі Алчевська. Фахівці “Нафтогазу України” здійснюють часткову децентралізацією міської теплової системи з допомогою впровадження автономних систем опалення, які є невід’ємною складовою новітніх енергозберігаючих технологій.

    З 1 лютого в Алчевську розпочав роботу Координаційний центр НАК “Нафтогаз України” з ліквідації аварії у міській мережі теплопостачання. До його складу ввійшли представники Компанії та її дочірніх підприємств: ДК “Укртрансгаз”, ДК “Укргазвидобування”, ДК “Газ-Тепло”. Відповідно до розпорядження голови правління НАК “Нафтогаз України” Олексія Івченка, керівником Центру призначений заступник голови правління Ігор Васюник. Центр координує дії спеціальних бригад, які надають допомогу з ліквідації аварії міської мережі теплопостачання, а також здійснюють інформаційну підтримку постраждалих мешканців.

    За словами Ігора Васюника, у Компанії є великий досвід у впровадженні автономних систем опалення. “Вітчизняні газовики мають всі можливості допомогти Алчевську. Використання сучасних технологій теплопостачання, зокрема, встановлення автономних котелень, дозволить модернізувати міську систему та запобігти виникненню аварій”.    

    Довідка: НАК “Нафтогаз України” у відповідності до розпорядження Кабінету Міністрів України від 28.12.2005 р. № 577-р впроваджує програми енергозбереження “Рідний дім”. Програма пройшла апробацію в Криму, засвідчивши свою економічну доцільність та перспективність. Результатом впровадження програми стало заощадження до 30% палива та теплової енергії.

    Прес-центр НАК “Нафтогаз України” 






    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.